eplegløgg med krem: Frelsesarmeen - Drikk mer

eplegløgg med krem

½ l eplemost
1 kanelstang

Denne er enkel og aldeles nydelig. Ha eplemosten i kasserollen, og varm det opp til kokepunktet. Ta den vekk fra varmen, og tilsett kanelstangen, som du lar trekke i 10–15 minutter. Varm opp igjen, og server med krem og revet sjokolade på toppen. Det er peis, pledd og stearinlys for alle pengene. Det er også mulig å tilsette andre krydderier. Typiske gløggvarianter er nellikspiker (et par stykker), vaniljestang (husk å dele den) og allehånde (et par stykker). 

Når det gjelder valg av eplemost som skal varmes opp, synes jeg det fungerer best med fyldige og søte moster.



Stemningsfull

Facebook
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her