Eplekaffe: Frelsesarmeen - Drikk mer

Eplekaffe

1 dl søt trakte- 
eller presskannekaffe
0,5 dl søt eplemost
1–2 ts brunt sukker
0,5 dl f løte

Begynn med å forvarme glasset slik at det ikke sprekker når den varme kaffen helles oppi. 
Ha kaffen i glasset sammen med sukkeret. 
Rør slik at sukkeret oppløses og blander seg godt med kaffen. Ha i eplemosten. Rist fløten (det går selvfølgelig også an å piske). 

Hell så fløten på skjeen slik at den flyter fra skjeen og ut på kaffe- og eplemostblandingen. Hvis konsistensen er rett, skal det dannes et skarpt skille mellom fløten og væsken. Toppen skal være jevn og glatt.

Kaffeanbefaling: En klassisk brasiliansk eller colombiansk kaffe har god sødme og passer derfor veldig godt i denne drikken. 

Epleanbefaling: Aroma og lobo er svært søte epler. De går godt sammen med den søte kaffen og skaper balanse og fylde i drikken.



Søt og fyldig

Eplekaffe: Frelsesarmeen - Drikk mer
Facebook
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her