gløgg: Frelsesarmeen - Drikk mer

gløgg

2 dl vin 
(med eller uten alkohol. resultatet blir jo det samme etter at alkoholen fordamper)
2 kanelstenger
3 korn allehånde
8 nellikspiker
7 korn sort pepper
sukker etter behov
skall av 1 appelsin

Ha alle ingrediensene i en kasserolle og varm drikken. 
Hvis du bruker alkoholholdig vin, må drikken koke i cirka 10 minutter for at alt skal fordampe. 
Sil drikken, og tilsett rosiner og hakkede mandler for å få den tradisjonelle varianten, 
eller prøv med krem på. Mengden av  de forskjellige kryddertypene kan selvfølgelig varieres. 
Hvis du har noen yndlingskrydder, kan de helt sikkert tilsettes her også. Prøv og smak.



Rik på krydder

Facebook
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her