punsjbolle: Frelsesarmeen - Drikk mer

punsjbolle

6 dl vann
1,5 dl sukker
2 kanelstang
1 liten bit hel ingefær som grovhakkes
12 dl eplemost
3 dl solbærsaft
9 dl vann
0,5 l farris
2 epler i skiver
isbiter 

Det er ikke alltid så lett å vite hvordan man skal slukke tørsten hos flere enn fire gjester på en enkel og samtidig god måte. Derfor er det genialt med en stor bolle som gjestene selv kan gå å forsyne seg fra, og som i tillegg tar seg bra ut på bordet. Med denne oppskriften får du cirka 3 liter ferdig drikke.

Ha vann, sukker, kanel og ingefær i en kasserolle. Kok det opp, og la det koke i 5 minutter. Bland så eplemost, ublandet solbærsaft, farris og vann i den bollen du skal servere det i. Sil krydderlaken oppi. Legg i epleskiver og isbiter rett før du serverer.



Tørste slukker

Facebook
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her