Solbær sangria: Frelsesarmeen - Drikk mer

Solbær sangria

200 g solbær til en liter vann

Solbær kan kokes ned til en sirup.
Lag saft. Bruk det som frister.
Her har vi laget en solbærsirup ved å koke ned ferske bær med én spiseskje sukker pr. 100 g bær.
Kok det ned med litt vann til en tykk sirup.
Stikkelsbær er lagt i fryseboksen og fungerer som isbiter med smak.
Fersk appelsin vaskes grundig og skives.
En kanelstang gir det hele en spennende spiss.
Server sangriaen kald.



På en varm sommerdag, nyt en mugge i skyggen av solbærbusken hvor den har sitt opphav. Sangria passer til det meste av mat. En lett blanding passer bra til lyst kjøtt, men har du en dypere bærsmak vil det gå godt til desserter av det søtere slag.

Solbær sangria: Frelsesarmeen - Drikk mer
Facebook
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her
Vil du gi en støtte til Frelsearmeen´s arbeid? Klikk her