GULROT- INGEFÆR OG PEPPERROT JUICE

Manuell kraftjuice med frisk finish

Det er litt jobb å kaldpresse manuelt, men resultatet er en mye mer smaksrik og næringsrik juice.

Jeg lager alltid mer enn jeg trenger, så oppskriften under er det jeg lager opp av gulrot, ingefær og pepperotjuice, den holder seg godt i kjøleskap.

Det vil variere med sesong og saftighet hvor mye gulrot, ingefær og pepperot du trenger for å presse angitte mengder.

Gulrot og ingefær skrelles og rives fint på et rivjern, så klemmer du juicen ut av den opprevne massen.

-3.5 dl presset gulrotsaft(skrell, riv, press og sil to ganger)
-2.5 dl sirup - 10:8 ratio(kok opp 1 kg sukker i 8 dl vann og kjøl ned)
-1 dl presset ingefær(skrell, riv, press og sil to ganger)
-0.5 dl ferskpresset sitronsaft(skrell, press og sil to ganger)
-1 dl pepperrotinfusert Appelsinjuice (infuser 70 cl
Appelsinjuice med 1/3 skrellet og grovhakket pepperrot,

bruk sous vide eller la trekke i tre timer og sil to ganger).

-Bland alle ingrediensene, hell over I flaske, sett i kjøleskap. 

Holder seg lengre enn det tar deg å drikke opp alt :)