3 cl nypresset sitronjuice
4 cl ingefærsirup (se egen oppskrift)
1 håndfull agurkbiter
1 skive ingefær
Ca 8 cl Tonicvann

AGURKEFÆR & TONIC

Syrlig sitron, varm ingefær og kjølig agurk – i én og samme slurk

Slik gjør du

-Støt agurkbitene og ingefærskiven i en shaker. Ha deretter i gin, ingefærsirup og sitronjuice og rist med noen isbiter.

-Sil to ganger og ha i et glass med is. Fyll opp med Tonicvann. Pynt feks med lange agurkstrimler (bruk ostehøvel) og et drag kvernet pepper,

Ingefærsirup

1 liter vann
200 g ingefær
400 g sukker

-Kutt opp ingefær. Hell vannet i en kjele og ha i ingefæren. Kok opp og la småkoke i 5 minutter.

-Slå av varmen, ha i sukker og rør til det har smeltet.

-La væsken kjøle seg ned litt, sil deretter av ingefæren og hell sirupen over i en flaske.